Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jare je djevojčica iz Nigerije koja je sa 5 godina proglašena najljepšom djevojčicom svijeta!

Ovu je malu ljepoticu posve slučajno otkrio nigerijski fotograf Mofe Bamuyiwa, a nakon objave njezine fotografije na Instagramu, djevojčica je postala pravi hit na internetu

 jare nigerijska djevojcica

Jare Ijalana danas je 8-godišnja djevojčica koja živi u Nigeriji. No u dobi kad je Jare imala samo pet godina, potresla je internet i poharala društvene mreže, a mnogi mediji proglasili su je najljepšom djevojčicom svijeta. Njezine su fotografije na Instagramu završile posve slučajno.

Nigerijski fotograf Mofe Bamuyiwa na svome je profilu objavio njezinu fotografiju, a sljedbenici su komentirali kako je djevojčica nije stvarna i kako je fotografija sigurno obrađena različitim filterima, na što je Mofe odgovorio: 'Ne, ona je stvarna! Da, ona je čovjek, ali je i anđeo!'

View this post on Instagram

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Djevojčica Jare ima još dvije sestre, 10-godišnju Jomi i 13-godišnju Jobu i sve tri su prekrasne. Majka je sestrama otvorila instagram profil, gdje s vremena na vrijeme objavljuje njihove fotografije.

Iako za Jare, zbog njezine iznimne ljepote i fotogeničnosti, mnogi govorili da će biti jedan od uspješnijih svjetskih dječjih fotomodela, Jare nije dosad imala nijedan angažman izvan Nigerije te i dalje živi kao posve 'obično' dijete.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije