Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra skrivača pošla je po krivu: Dvogodišnjak se zaglavio u veš-mašini!

Jedna nevina igra skrivača dvogodišnjeg dječaka i njegovog prijatelja na Tajlandu, prije mjesec dana, pretvorila se u zastrašujuću noćnu moru koje će se vjerojatno sjećati cijeli život i on, i njegova baka, ali i svi koji su sudjelovali ...

 dječak zaglavio u veš mašini

Dječak Eyeoon se tijekom igre s prijateljem uvukao se u unutrašnjost mašine za pranje rublja, pomislivši vjerojatno kako je pronašao idealno mjesto za skrivanje, a mašina je bila odložena na otpadu u blizini Eyeonove kuće. Kada je, nakon što se na čudan način uvukao u bubanj, shvatio da više ne može izaći, dječak je počeo vrištati i zvati 56-godišnju baku Nangthong Mawongwien, koja ga je taj dan čuvala.

Baka je dotrčala i pokušala ga izvući van, no neuspješno. Potom je pozvala je susjede koji su također pokušali izvući dječaka, ali ni jedna od tehnika koju su primijenili nije uspjela.  Nakon 30 minuta pokušavanja, pozvali su spasioce koji su škarama za željezo oprezno razrezali okvir perilice i izvadili bubanj s dječakom, a potom su razrezali bubanj.  mali zaglavio

U spašavanju, koje je trajalo više od sat vremena, sudjelovala su čak petorica spasioca i na kraju uspješno izvukla dječaka, živog i zdravog. Mališan je bio užasno uplašen, a cijelo vrijeme spašavanja je vrištao i plakao.  Liječnici koji su nakon nezgode pregledali dječaka, utvrdili su da, osim psihičkog šoka, mališa nema većih tjelesnih ozljeda osim nekoliko ogrebotina nastalih tijekom izvlačenja iz metalnog bubnja.  

 mali zaglavio

‘Sretna sam što je moj unuk živ i zdrav’, rekla je baka novinarima Newsflarea koji su cijelo spašavanje snimili kamerom. ‘Bila sam šokirana kad sam ga čula da viče iz veš-mašine i kada sam shvatila da se ne može osloboditi’, dodala je. Dakle, igra skrivača može biti opasna pa pazite na svoje klince gdje se pokušavaju zavući. Ova priča ima sretan kraj, i to je dobro!

Tekst: S.M.

Foto: Screenshot Newsflare video

Najnovije

Najpopularnije