Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što sve tate dopuštaju: Gordon Ramsay kćeri dao da mu razbije jaje na glavi

Iako strog, Gordon Ramsey prihvaća šalu pa i onu koja je malčice nezgodna. Tako mu je Tilly, jedna od kćeri, pripremila pravi 'prank', i to snimila, a Gordon ne samo što se nije naljutio nego je i objavio video na svome Instagramu

Gordon i Tilly

Poznati šef Gordon Ramsey otac je petero djece Matilde, Jacka, Megan, Holly i  Oscara, a iako za sebe tvrdi da je strog, njegova ga djeca obožavaju. Svojim je izjavama o odgoju često šokirao javnost jer, Gordon, unatoč pozamašnoj svoti na svome računu, djeci neće ostaviti ni novčića, a jedino na što mogu računati je da im financira školovanje.

Za medije je prije nekoliko godina izjavio da mu je najveća želja u životu da bude bolji otac nego što je njegov otac bio njemu. Naime, Gordon je imao teško djetinjstvo u vrlo disfunkcionalnoj obitelji. Otac mu je bio alkoholičar, a majka je radila dva posla. Preko dana kao kuharica, a noću kao bolničarka. Kao obitelj, često su se selili pa je Gordon od svoje 5. do 17. godine promijenio čak 17 škola.

Gordon o svome djetinjstvu i odrastanju kaže: 'Odrastao sam na cesti. Počeo sam od nule i nisam želio završiti kao moj brat koji je još uvijek ovisan o heroinu. Nikad u životu nisam želio probati nikakvu drogu.' Baš zato što je došao sa samog dna društva, Gordon želi biti dobar otac svojoj djeci.

Iako, priznaje, da je često zbog karijere bio odsutan u životu starije djece te im to nekako pokušava nadoknaditi, a posebno se trudi biti što prisutniji životu najmlađeg Oscara. Nedavno je viralno izašao prank u kojem je Matilda (Tilly) svoga oca 'dignula na foru' i na glavi mu razbila jaje. Gordon je to dobro prihvatio.

Što sve očevi dopuštaju: GordonRamsayju iz fore razbila jaje na glavi, i to snimila!
Izvor: Youtube

Tekst: S. M.

Foto: Screenshot Instagram

Video: Youtube

Najnovije

Najpopularnije