Zvijezde TikToka zasigurno su postale ozbiljna konkurencija youtuberima, barem što se tiče prošlogodišnje zarade. TikTok je sve donedavno bio društvena mreža uglavnom mlađe populacije, a jedna od viralnih atrakcija su, i to zasluženo, 11-godišnja Worthy Rigelsky i njezina starija sestra Kalista Hesh.

Ovaj dvojac već mjesecima unatrag topi srca mnogih ljubitelja TikTok mreže i, ako dosad niste znali za Worthy i Kalistu, krajnje je vrijeme da pogledate njihove preslatke klipiće.

Ne zato što smo mi neki fanovi društvenih platformi niti što propagiramo viralni svijet, nego zato što je ova sestrinska priča stvarno posebna, a njihova povezanost dirljiva i vidi se u svemu što zajedno rade.

Većina je njihovih videoklipića jednostavna – kao ovaj gdje Worthy uređuje Kalistinu kosu.

@worthyandkalhappy Friday ??? here’s somethin from my drafts?♬ Lazy Beat - Akira Meru

U stvari, oduševit će vas slatki filmići koji prikazuju dvije sestre kako provode zajedničko vrijeme kod kuće, u druženju i 'bavljenju ženskim stvarima'.

Da su njihova ljubav i povezanost zarazne i nešto što ljudima daje nadu i dobro raspoloženje, govori i činjenica da su cure u samo nekoliko mjeseci skupile čak 959.700 followera, a njihovi videoklipići postigli su više od 16 milijuna pogleda.

@worthyandkalwelcome to tortoise hair tok ?♬ Lofi - Domknowz

No koja se priča krije iza povezanosti Worthy i Kaliste?

Kalistini roditelji posvojili su Worthy, koja boluje od Downovog sindroma, iz Kine, i to u dobi kad je djevojčica imala 5 godina. Trebalo je neko vrijeme da se Kalista i Worthy zbliže, jer je među njima  bila velika razlika u godinama, no danas Kalista jednostavno obožava svoju mlađu sestru.

Za magazine People, Kalista je izjavila: ‘Worthy je, ako bih je mogla opisati jednom riječju, čista radost. Prvo što mi padne na pamet, kad na nju pomislim, jest radost’.

‘Prvi put snimile smo se slučajno. Worthy je stajala iza mene dok sam snimala klipić i samo me dodirivala po kosi. Svi su bili oduševljeni. Tako je krenulo’, govori Kalista.

No osim što dijele viralnu popularnost, Kalista za svoju mlađu seku kaže: ‘Worthy je za mene cijeli svijet. Svaki put kada posjetim roditelje i vidim svoju mlađu sekicu, zahvalna sam što je imam u svome životu.’

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Video: TikTok