Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša manekenka o bolnome spontanom pobačaju: 'Nadam se da vidiš moje suze. Nedostaješ mi!'

Spontani je pobačaj bolno iskustvo za svaku ženu, a bivša manekenka Chrissy Teigen podijelila je svoje osjećaje s fanovima na Instagramu.

 John Legend i Chrissy Teiger

Bivša manekenka Chrissy Teigen (35), supruga pjevača Johna Legenda (42), na svome je Instagram profilu objavila vrlo emotivan post.

Stavila je fotografiju iz spota ‘Wild’ koji je par zajedno snimio kad je manekenka bila u 10. tjednu trudnoće.

U međuvremenu, u 20. tjednu trudnoće Chrissy je dobila krvarenje, a njezina je trudnoća završila spontanim pobačajem. Ovo je bila treća trudnoća bivše manekenke, a s Johnom ima još dvoje djece, Lunu i Melisa.

Objavu je stavila na profil iz razloga što je u veljači trebala roditi dječaka pa se s tugom podsjetila kako su ona i suprug namjeravali u javnost pustiti vijest o trudnoći baš putem toga spota.

‘Bila sam u 10. tjednu trudnoće i mojoj sreći nije bilo kraja. Kako je trebalo neko vrijeme da video bude gotov, pa smo mislili kako će biti fora da se ja pojavim na kraju videa s trudničkim trbuhom. Sladak način da fanove obavijestimo o novoj prinovi.

Nisam mogla ni zamisliti da ću izgubiti dijete samo 10 tjedana kasnije. Nisam sigurna da ću ikad moći pogledati ovaj spot a da mi duša ne zaplače. No nadam se da ovo djetešce vidi moje suze i da zna kako mi nedostaje… Trebao se roditi svaki dan… Da je kao Luna i Miles, vjerojatno bih ga sada držala u naručju i nešto govorila vama.

Baš mi je teško što nisam mogla vidjeti njegovo lice. Ovaj je mjesec bolan podsjetnik…’, sa žalošću je napisala Chrissy Teigen.

Manekenka suosjeća sa svim majkama koje su izgubile svoju djecu u trudnoći, pokazujući koliko  veliki i težak gubitak nerođenog djeteta.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije