Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Veljača: 'Trčala sam preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici!'

Potres je vrlo traumatizirajući događaj, a još ako ste odvojeni od svoga djeteta, osjećate se potpuno izvan kontrole. Mnogi su roditelji jučer proživjeli takvu traumu, a Jelena Veljača je jedna od njih...

 Jelena veljača

Mnogi su roditelji jučer doživjeli pravu noćnu moru - biti odvojen od svoje djece u životno ugroženoj situaciji. Mnogi su s posla mahnito ulazili u automobile i jurili do svojih domova gdje su im bila djeca, neka sama, a neka, mlađa na čuvanju ili igri kod prijatelja.

Glumica i scenaristica Jelena Veljača (39) na svome Instagram profilu opisala je svoje strašno iskustvo odvojenosti od svoje kćeri, 4-godišnje Lene, u tim teškim trenucima, za vrijeme potresa koji je pogodio Sisak, Petrinju i okolicu, a osjetio se diljem Hrvatske.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

"Trčala sam nakon potresa preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila. roditelji, znam da ne spavamo noćas. nek' nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno", napisala je Jelena.

I mi to želimo...

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Najnovije