Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama Ella već ima plan za 2021., ova godina donijela joj je slatke muke

Kako izgleda blagdanski ambijent u Ellinu domu i što su joj bili prioriteti ove godine, koja je već polako iza nas...

 Ella Dvornik

U domu Dvornikovih vlada pravo blagdansko raspoloženje već od početka prosinca jer, kako Ella kaže u svom postu na Instagramu: 'I ušli smo u taj mjesec prerano okićenih jelki, mama koje djeci kradu čarape (vidi iz prilozenog) i sezoni čajeva.'

Ella se fotografirala s kćerkicom Balie pokraj okićene jelke. Nakon čega su pratitelji komentirali: 'Za bor nikad nikad nije prerano', 'Jelka je predivna, za ukrasti', 'Ajme kako dobar bor!!! ? Pa kak se to radi????'

Budući da je Ella Dvornik ove godine u veljači po drugi put postala majka, i to rodivši preslatku djevojčicu Lumi Wren čak pet tjedana ranije, a sa suprugom Charlesom ima još trogodišnju djevojčicu Balie, nije ni čudo što joj je ove godine prioritet bilo majčinstvo i obitelj.

“Okrenula sam se majčinstvu, obitelji i traženju doma. Bilo je teško sa svim zatvaranjima, ali veselim se idućoj godini i svemu novom što donosi. Svaka je godina sve bolja koliko god izazovna bila, a s obzirom na to da ulazim u 2021. s trideset godina, slažem si i novu ‘bucket’ listu”, kaže Ella Story.

No Ella je ostvarila i neke svoje poslovne planove, naime, bacila se u dizajnerske vode, a sve o tome pročitajte u novom broju magazina Story koji izlazi u srijedu, 16. prosinca 2020. godine.

Izvor: Story.hr

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije