Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darujemo vam 5 'Kovčega Djeda Božićnjaka'!

U sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova', od danas do sutra u 12 možete osvojiti čak 5 'Kovčega Djeda Božićnjaka'. O čemu je riječ i kako do darova, doznajte u nastavku. I sretno!

Jeste li već čuli za 'Božićnu priču' kojom Maskote.hr već godinama uveseljavaju djecu uoči Božića?! Predstavu upakiranu u višesatne interaktivne evente s bogatom scenografijom i veselim maskotama, izvodili su u velikim kino dvoranama, na gradskim trgovima, uredskim prostorima... zbog pandemije su privremeno smjestili u studio. Djed Božićnjak, Sob Rudolf i najpoznatiji vilenjaci, vrlo su brzo naučili što to znači biti 'online', a sjajna glumačka ekipa i dalje je zadržala božićnu čaroliju i svima osigurala sve ono u čemu su najbolji. Njihova 'Božićna priča' ovaj je put dostupna svima, a sadrži sve dijelove originalnog eventa, ali u novim, prihvatljivim uvjetima. I zove se Kovčeg Djeda Božićnjaka.

Kovčeg Djeda Božićnjaka interaktivni je blagdanski poklon za cijelu obitelj, koji će vam pružiti nezaboravne blagdanske trenutke u toplini vlastitog doma. U njemu ćete pronaći karticu s QR kodom koja će vas odvesti na službenu web stranicu ovogodišnje 'Božićne priče', na kojoj možete uživati u online predstavi na hrvatskom jeziku s toplom pričom i snažnom porukom. Predstavu možete pogledati koliko god to puta želite i na kojem god ekranu to želite.

 kovčeg Djeda Božičnjaka

U sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova' za vas, darujemo vam čak 5 Kovčega Djeda Božičnjaka. Sve što trebate napraviti kako biste osvojili jedan od ovih 5 vrijednih darova jest: 1. zapratiti Facebook profil Maskote.hr @MiZabavuShvacamoOzbiljno
ili instagram profil Maskote.hr, ovisno na kojoj društvenoj mreži se igrate
2. zapratiti Facebook profil Roditelji.hr @roditelji.hr ili Instagram profil @roditelji.hr ovisno o tome na kojoj društvenoj mreži se igrate
3. u komentarima ovih objava na Facebooku i Instagramu našeg portala Roditelji.hr, napisati koja je najoriginalnija želja koju su vaša djeca ikada tražila od Djeda Božićnjaka.

Igrati se možete do sutra, utorka 15. prosinca do 12 sati, kada ćemo u komentarima objava napisati da je darivanje završeno te imena sretnih dobitnika.

Sretnooooo! I pratite nas i idućih dana kada vam otkrivamo nove priče i nova darivanja.

Tekst: J. S. Č.
Foto: Maskote.hr

Najnovije

Najpopularnije