Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malena Lena mamu Jelenu Veljaču raznježila svojom idejom

Koliko je malena Lena empatična djevojčica, najbolje se vidi u objavi na Instagramu njezine mame Jelene Veljače

Jučerašnji dan osim u zbilji i na društvenim mrežama bio je sav u znaku sjećanja na Vukovar. Premda još nema ni pet godina, malena Lena, kćerkica scenaristice, kolumnistice i aktivistice Jelene Veljače zna da treba odati počast žrtvama 'grada heroja'. Ona i mama su tako jučer simbolično obilježile Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, tako što su otišle do zagrebačke V. gimnazije i zapalile lampione za poginule.

"Danas me kćer pitala jesam li osobno poznavala nekoga tko je poginuo u Vukovaru. Rekla sam da nisam. Rekla mi je da nema veze i da ima ideju: "Zapalit ćemo onda svijeću za sve", otkrila je Jelena na Instagramu uz fotografiju malene okružene crvenim lampionima.

Pratitelji su ju zasuli pozitivnim komentarima, no nije tako bilo ranije toga dana, kada je Jelena za dobro jutro objavila fotografiju na kojoj uz psa vježba jogu. Naime, tada su joj neki zamjerili što jutro 18. studenoga ipak nije počela objavom s posvetom Vukovaru.

"Dan je pada Vukovara. Zašto ne objaviš nešto u vezi toga? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i djevojkama, o sinovima koji su nestali i majkama i sestrama koje su mučeni? Zašto ne govoriš o silovanim majkama? Zašto im ne odaš počast?" napisao joj je jedan od pratitelja. "Jer sam se probudila i napravila praksu, što je posve nepovezano s Vukovarom. Zaboga. Zašto ste vi toliko agresivni? To je toliko postalo opasno na internetu. Ako radiš jogu 18. studenoga, onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo", odgovorila je Jelena, a mi se nadamo da je sve nezadovoljne jutarnjom fotografijom, ipak zadovoljila onom na kojoj Lena pali lampione.

Tekst: J. S.

Foto: Instagram

Najnovije