Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iva Majoli pokazala 14-godišnju kći

S javnošću gotovo ništa ne dijeli o privatnom životu, no sada je imala poseban razlog!

 Iva Majoli

Jedno je od najvećih imena hrvatskog sporta, 43-godišnja bivša tenisačica Iva Majoli, rijetko se može vidjeti u javnosti, a još rjeđe daje uvid u privatni život. Međutim, jučer se u Ivinom domu obilježavao poseban dan - 14. rođendan njezine mezimice Mije. Tim povodom, bivša tenisačica objavila je fotografiju s 14-godišnjom kćeri Mijom.

'Moja slavljenica. Mama te voli do mjeseca i nazad', poručila je 43-godišnjakinja kćerki Miji. Inače, Iva je Miju dobila s poduzetnikom Stipom Marićem, a prošle je godine u razgovoru za Story.hr otkrila i kakva je kao mama. 'Kada gledam druge mame, mislim da sam zapravo i dosta blaga, ali Mia kaže kako sam stroga. Naime, pokušavam naći neki balans, ali nije baš lako. Koji put te dovede do ludila pa ne znaš ni sama što bi. Pokušavam biti realna i svjesna sam kako su ovo nove generacije. Brojne stvari su se promijenile s tehnologijom, mobitelima... Tako da, ipak moram biti malo popustljivija nego što bih htjela', rekla nam je tada.

S obzirom na to da je Mia rođendana zadnjeg dana u listopadu, kada se tradicionalno diljem svijeta obilježava i Halloween, odnosno, Noć vještica, i rođendanska proslava bila je u tom duhu. Tako je djevojčica imala nesvakidašnju 'strašnu' tortu s motivima krvi dok je cijeli svečani stol bio prekriven crnim svijećama i prigodnim dekoracijama za proslavu Halloweena.

Tekst: Story
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije