Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cameron Diaz iskreno o majčinstvu u 47. godini

Prošlo je šest godina otkad je snimila posljednji film, no gluma joj - priznala je u podcastu No Filter manekenke Naomi Campbell - nimalo ne nedostaje. Baš sada živi najljepše razdoblje svojeg života!

 Cameron Diaz

Broj žena koje prvi puta postaju majke u dobi mlađoj od 30 godina sve je manje, dok je istodobno sve više onih koji čari majčinstva iskuse nakon 40-e. Glumica Cameron Diaz jedna je od njih – majka je, naime, postala u siječnju ove godine i to u 47. godini života, a u novoj epizodi YouTube serije Naomi Campbell, No Filter, Diaz je o tome otvoreno progovorila.

"Mnogi ljudi to rade obrnuto od mene. Vjenčaju se i rode u mladosti, a ja sam se za to, eto, odlučila u drugoj polovici života“, rekla je Diaz dodajući da je život s kćeri Raddix i suprugom Benjijem Maddenom najljepši dio njezina dosadašnjeg života. Ali, imati dijete s 47 godina drugačije je iskustvo nego kad imate 27, priznala je, pa je rekla kako je jedini pritisak za nju sada „da mora živjeti barem do 107 godina“.
Trenutno je odgoj njezine kćeri jedino čime se bavi i ne misli se vraćati glumi.
"Osjećam se stvarno mirno i opušteno. Mislim, nikad ne kažem nikad, ali za sada nemam potrebu vratiti se glumačkom načinu života. Nisam snimila film od 2014. Iako je prošlo puno vremena, skroz sam u redu s time“, rekla je Diaz.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Najnovije