Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav zabavan dan za Lanu Klingor Mihić i njezine djevojčice!

Cure su sjedile u kokpitu, gasile vatru šmrkovima, vozile tramvaj, pregledavale tati zube i mamu 'strpale' u zatvor. Da, sve je to moguće doživjeti na ovom jedinstvenom mjestu - u MiniPolisu koji je nedavno otvoren na zagrebačkoj ...

 Lana Klingor Mihić i obitelj

"Znam da je slogan MiniPolisa 'Mjesto gdje mali postaju veliki', no ne mogu reći tko se više zabavljao, klinke ili Ante i ja. Proveli smo, doista, divno poslijepodne u ovom prekrasnom tematskom parku i jedva čekamo doći opet", rekla je poduzetnica Lana KlingorMihić koja se, nakon nedavnog otvorenja MiniPolisa, centra zabave i edukacije na zagrebačkoj Radničkoj cesti, s obitelji odmah požurila vidjeti što sve nudi.

MiniPolis je interaktivni edukativni tematski park namijenjen djeci od dvije do 12 godina, mjesto na kojem se uči kroz zabavu, ali i igraju uloge odraslih, baš ono o čemu svako dijete sanja. Igrom kroz više od četrdeset tematskih kućica djeca s veseljem preuzimaju uloge odraslih, razvijaju maštu i osjećaj za timski rad, stječu znanja i vještine iz svakodnevnog života te otkrivaju posebnosti za više od pedeset zanimanja - u pravom malom gradu s trgom i ulicama, koji se prostire na površini od 1000 metara četvornih.

"Stvarno se puno tvrtki uključilo u ovaj projekt, pa djeca iz prve ruke mogu vidjeti kako u malome izgleda novinarska redakcija, pošta, zubarska ordinacija, tržnica, trgovina…, no mojim je curama najdivnije bilo u automehaničarskoj radionici. Dobile su pravo odijelo za mehaničare i doista uživale“, ispričala je Lana otkrivši kako se Mika posebno uživjela u posao veterinarke, dok je Marla 'lupala štambilje' u pošti, gasila vatru i pilotirala.

Naime, koliko je sve u ovom carstvu zabave zaista autentično, dokazuje i to da iz vatrogasnih cijevi teče prava voda. Djecu posebno oduševljava i originalni tramvaj, baš kao i zrakoplov, tako da su mnogi po prvi puta sjeli u pilotsku kabinu.

Ipak, Laninim kćerima – priznaje uz smijeh – najdraže je bilo kad su u policijskoj postaji mamu ‘strpali’ u zatvor.

Koncept MiniPolisa osmišljen je uz suradnju dječjih psihologa i pedagoga postavljajući sigurnost djece uvijek na prvo mjesto. Kako je bilo na otvorenju ovog najzabavnijeg grada pogledajte OVDJE.

Tekst: D. P.
Fotografije: privatni arhiv

Najnovije

Najpopularnije