Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njihovu pomoć treba svaka žena! Evo kako život može biti jednostavniji!

Dugogodišnje prijateljice Ana Matutinović i Tanja Cerinski Štimac odlučile su hrabro udružiti snage i spojiti svoja poslovna i modna znanja u novi biznis

Prepuni ormar, a ništa za obući… Nekoliko uhodanih kombinacija koje su nam možda već i dosadile, i trokrilni ormar pun komada koje nismo sigurni kako iskombinirati. Zvuči poznato? Svi znamo da je užasna šteta da onaj super vintage baloner i one mrak crvene čizme na koje ste potrošile cijelu plaću samo stoje i čekaju bolje dane, vrijeme je da nešto konačno poduzmemo.

“Moda blijedi, ali stil je vječan” rekao je genijalni Yves Saint-Laurent, no ono što nam nije otkrio jest kako svoj stil zapravo izgraditi. Tu nam u pomoć mogu uskočiti profesionalci, a dobra je vijest da je na našem tržištu od nedavno dostupna i usluga stilske transformacije.

Ana Matutinović i Tanja Cerinski Štimac dugogodišnje su prijateljice koje su odlučile udružiti snage i spojiti svoja business i fashion znanja u novoj tvrtci Style&Wings. Ana je dosad karijeru gradila u modnom svijetu, radeći kao brand manager za brojne poznate brendove uključujući MaxMaru, Polo Ralph Lauren i Seventy, a Tanja je radila kao voditeljica prodaje u COTRUGLI Business School te pokrenula portal BusinessCool za poslovne stručne članke. Sigurne poslove odlučile su zamijeniti novom avanturom i prije nekoliko su mjeseci pokrenule Style&Wings, tvrtku koja nudi paletu usluga za osobne i poslovne klijente.

Svojim privatnim klijentima nude potpuno personaliziranu podršku i usluge organizacije ormara, kupovine sa stilistom, stilske transformacije, shoppinga za posebne prigode te zagrebačke shopping ture, a svi paketi uključuju inicijalne konzultacije i personalizirani lookbook. Poslovni subjekti pak mogu angažirati Style&Wings za usluge visual merchandisinga, buyinga, stiliziranja modnih kampanja ili pak potpunog razvoja modnog brenda na tržištu.

Rješenje za naš problem iz uvoda i odgovor na pitanje svih pitanja- Kako izgraditi kvalitetan stil neovisao o trendovima- krije se u cjelovitom paketu STYLE EVOLUTION, u sklopu kojeg profesionalci nakon reorganizacije ormara i stilskih savjeta klijenta vode u kupovinu gdje će se posvetiti traženju novih outfita i komada koji mogu nadopuniti već postojeće kombinacije.

Nekad je najpametnije prepustiti se profesionalcima, a djevojke iz Style&Wings imaju odgovore na sve vaše stilske nedoumice, samo ih morate pitati. Detalje potražite na službenim stranicama i Instagram profilu @style&wings.

Fotografije: Style&Wings

Najnovije

Najpopularnije