Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U najvećem europskom family entertainment centru otvoren restoran s tristotinjak sjedećih mjesta!

U sklopu Amazinge, najvećeg europskog family entertainment centra, odnedavno posluje i restoran s bogatom ponudom hrane koju priprema poznati chef Slaven Đekić

Amazinga, najveći europski family entertainment centar smješten na Zagrebačkom Velesajmu, obogatio je svoju ponudu, i to otvaranjem vlastitog restorana koji je već poslužio više od 5 000 obroka!

Restoran s tristotinjak sjedećih mjesta se proteže kroz prizemlje i galeriju entertainment centra, kao i kroz vanjsku terasu na kojoj je dodatnih pedesetak sjedećih mjesta.

U svakodnevnoj ponudi restorana su à la carte jela, pizze, salate i

deserti, ali i dnevni gableci koji će se servirati od ponedjeljka do petka.

Kruna ponude restorana su hamburgeri, a njih će, posebno za Amazingu, peći chef

Slaven Đekić koji je zagrebačku gastro scenu osvojio kultnim street food

lokalom Škatulica.

“Trenutno pečemo šest burgera, a u razvoju su još dva recepta kojima ćemo zaokružiti ponudu”, rekao je Đekić koji je sa Škatulicom stekao vjernu publiku. “Zahvaljujem svima koji su redovito posjećivali Škatulicu i pozivam ih da sada posjete Amazingu gdje ih čekam s receptima, okusima i teksturama koje su zavoljeli i po koje su se vraćali”, dodao je Đekić.

Znajući da zabava na atrakcijama troši puno energije i kalorija koje kasnije treba nadoknaditi,, Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Đekića koje će, do kraja rujna, besplatno poklanjati uz svaki kupljeni Platinum all-day paket te uz svaki kupljeni Amazinga pack od 3h.

Tekst i fotografije: press

Najnovije

Najpopularnije