Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako djeca da budu djeca? Evo prilike koja se ne propušta!

Zelena oaza Zagreba, par Zrinjevac, sutra će od 10 do 14 sati biti mjesto najbolje obiteljske zabave u gradu - Family day-a. Dođite i uživajte u odličnom programu kojeg smo pripremili!

 Zagrebački anđeli

"Dajte djeci da budu djeca", moto je dječjeg zbora Zagrebački anđeli, koji će - uz brojne druge izvođače - sutra, 19, rujna, uveličati Family day na zagrebačkom Zrinjevcu. Dan posvećen ekologiji, održivom razvoju i obiteljskom druženju u ovoj će zelenoj oazi u centru grada od 10 do 14 sati okupiti brojne glazbene goste, glumce, književnike, ali i kreativce, ljubitelje aktivnog života koji će djeci demonstrirati stare, pomalo zaboravljenje igre, organizirati vježbanje na otvorenom te ih naučiti kako reciklirati kod kuće ili saditi biljke. Na pozornici će se izmjenjivati glazbeni gosti, među kojima će biti i Zagrebački anđeli. Na Family Dayu izvest će niz svojih dobro poznatih hitova - Loptica, Kočija, Zakaj volim Zagreb, Nije lako bubamarcu te mnoge druge.

Zadnji nastup bio im je u veljači, kada su ujedno osvojili i drugo mjesto na natjecanju zborova Istria cantat u Puli. Uz ovu nagradu, ponosni su nositelji još četir zlatne i jedne srebrene diplome s natjecanja zborova. Uz dva snimljena nosača zvuka i veliki broj nastupa u društvu mnogih zvijezda, najponosniji su na samostalni koncert 2018. u KD Vatroslav Lisinski.

Sve pjesme koje zbor uvježbava i izvodi već jesu ili uz Zagrebačke anđele postaju tradicionalni dječji hitovi. Na taj se način njeguje dječji izričaj i tradicija klasičnih dječjih pjesmica prilagođenih malim pjevačima. Umjetnički voditelj zbora je maestro Vitomir Ivanjek. Dođite ih poslušati u subotu, 19. rujna, na zagrebački Zrinjevac, te uživajte u bogatom programu kojeg su za vas organizirali Adria Media zagreb i portal Roditelji.hr, uz partnerstvo Grada Zagreba.

Program Family day-a:

10.15 – 11.00 h Dječji zbor Kikići i genijalci

11.00 – 11.40 h Dječji zbor Zagrebački anđeli

11.45 – 12.00 h Povorka Međunarodni festival kazališta lutaka

12.00 – 12.15 h Glazbeni nastup Jure Brkljača

12.15 – 12.55 h Dječji zbor Zagrepčanke i dečki

12.55 – 13.20 h Predstava Pavao i njegov glavao (Gradsko kazalište Žar ptica)

Tekst: D. P.
Fotografije: privatni arhiv

Najnovije

Najpopularnije