Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi glazbenik specijalni gost subotnjeg spektakla na otvorenom

Dođite svi na Zrinjevac u subotu, 19. rujna, od 10 do 14 sati i uživajte u bogatom programu. Točno u podne zabavite se uz nastup Jure Brkljače

 Jure Brkljača

Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, odlučno plovi glazbenim vodama. Ovog samozatajnog Zadranina odmah su na početku karijere počeli uspoređivati s Oliverom Dragojevićem, zbog sličnog glazbenog stila, a - iako mu to laska - tvrdi kako želi biti svoj. "Hajde nazovi me", "Lipa", "Ne postojim kad nisi tu", samo su neke od uspješnica ovog 25-godišnjeg mladića koji će kao specijalni gost nastupiti u subotu, 19. rujna, na Family dayu. Dan je to posvećen promoviranju ekologije, održivog razvoja i važnosti kvalitetnog zajedničkog vremena djece i roditelje, pa će tako na Zrinjevcu od 10 do 14 sati Zagrepčani imati priliku uživati u bogatom programu: nastupima dječjih zborova, kazališnoj predstavi, različitim kreativnim, ekološkim i sportskim radionicama i, dakako, nastupu ovog talentiranog mladog glazbenika.

"Kad nisam preokupiran glazbom,  bavim se običnim stvarima, kao i svi. Jako puno treniram, to mi je važno. Volim šetati svoje pse, igrati nogomet, a ponekad otići na planinarenje', rekao je svojedobno za Story glazbenik, koji će na Family day-u nastupti u 12 sati.

Cilj Family Day-a, koji se organizira u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, povezati je obitelj te im pružiti ideje i savjete, kao i motivaciju za što kvalitetnije druženje u prirodi. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo, biti odgovoran prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani, kao i brinuti se o planetu Zemlji. Osim toga, važno je od najranijih nogu govoriti djeci o važnosti zaštite okoliša, pa će tako mališani na ovom eventu na otvorenome imati priliku i naučiti kako reciklirati u vlastitom domu, saditi biljke (i podijeti ih kući kao suvenir!), igrati se, vježbati... i, dakako, zabaviti se uz glazbeni program kojeg će - uz ostale izvođače - uveličati i Jure Brkljača. Dođite svi na Zrinejvac u subotu, od 10 do 14 sati!

Program Family day-a:

10.15 – 11.00 h Dječji zbor Kikići i genijalci

11.00 – 11.40 h Dječji zbor Zagrebački anđeli

11.45 – 12.00 h Povorka Međunarodni festival kazališta lutaka

12.00 – 12.15 h Glazbeni nastup Jure Brkljača

12.15 – 12.55 h Dječji zbor Zagrepčanke i dečki

12.55 – 13.20 h Predstava Pavao i njegov glavao (Gradsko kazalište Žar ptica)

Tekst: D. P.
Fotografije: privatni arhiv

Najnovije

Najpopularnije