Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit kazališnu predstavu pogledajte besplatno povodom početka škole

Karte će se dijeliti sat vremena prije početka predstave, a broj posjetitelja je ograničen

Prvi dan škole svima nama je nezaboravan, a pogotovo će biti ovogodišnjim prvoškolcima koji u školu kreću u posebnim korona uvjetima. Na početku svake sezone Gradsko kazalište Žar ptica svim učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima tradicionalno priređuje dobrodošlicu.
Tako ih i ove nedjelje, 6. rujna u 11 sati Žar ptica poziva u Bijeničku 97, kako bi se prije prvog dana škole zajedno proveselili uz besplatnu predstavu "Durica - male ljubavi".
Poznati strip Ivice Bednjanca, na scenu je prema dramaturškom predlošku Dunje Fajdić, koja istovremeno igra glavnu ulogu, režirala Renata Carola Gatica. Igraju još i Petar Atanasoski, Karolina Horvat, Dean Krivačić, Zoran Pribičević, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić, Gorana Marin i Paola Slavica.

Priča o Durici, Bibiju i Leli, o velikom prijateljstvu malih ljudi, koji su upravo krenuli u prvi razred, moći će gledati ograničeni broj gledatelja, maksimalno pedeset, zbog poštivanja obveznog razmaka. Ulaznice se podižu sat vremena prije početka predstave na blagajni kazališta. S ciljem da se svi posjetitelji i djelatnici u  GK Žar ptica osjećaju sigurno i opušteno, primjenjivat će se sve propisane higijenske i sigurnosne mjere.

Fotografije: PR i Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije