Televizijska voditeljica Marijana Batinić, doista, uživa u trudnoći. Nakon što se nedavno privremeno oprostila od malih ekrana i otišla na porodiljni, s obzirom na to da u rujnu treba roditi drugu djevojčicu, Marijana s obitelji uživa u obiteljskoj kući na otoku Šolti. Svakodnevno s pratiteljima dijeli djelić svog ljetnog odmora, a najveći interes privukla je, zapravo, nečim sasvim svakodnevnim - pripremom ručka. Naime, voditeljica je objavila fotografiju punjenih paprika, no kako su je mnogi pitali za recept, odlučila je svima otkriti zašto je ovo, mnogima omiljeno jelo, u njezinoj izvedbi još malo posebnije.

Sastojci: mljeveno meso, crvena paprika, krumpir, šampinjoni, riža, luk, češnjak, mrkva, začini po želji, malo naribanog sira, kiselo vrhnje

Priprema: prodinstati luk, češnjak, mrkvu, mljeveno meso i crvenu papriku. Začiniti pa dodati šampinjone, malo mesnog temeljca i prethodno napola skuhanu rižu. Nakon što je riža gotova, smjesom napuniti paprike. U pleh, na prethodno zagrijano ulje, posložiti narezani mladi krumpir, prethodno začinjen, i napunjene paprike. Zatim sve podliti vodom koju smo prethodno ugrijali u loncu u kojem se dinstala smjesa. Pred kraj pečenja, na sve naribati sir i još malo zapeći. Poslužiti uz kiselo vrhnje.

Fotografije: Instagram