U chic okruženju Dežmanovog prolaza, u subotu 27. lipnja povodom ELLE Boutiquea okupit će se najbolji domaći modni dizajneri i svoje komade ponuditi po povoljnijim cijenama.

Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elle nastoji promovirati i podržati naše dizajnere, kao i svojoj vjernoj publici omogućiti povoljniji shopping, na obostrano zadovoljstvo. Plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete čak 20% popusta na sve izložene komade, tako da se ovakva prilika ne propušta!

Na subotnjem događanju moći ćete isprobati i kupiti komade i dodatke sljedećih brendova: Donassy, A’Marie,Boudoir,Sopar,Lei Lou by Aleksandra Dojčinović,My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Etna Maar,Little Wonder,Nika Tom, Marija Kulušić,Price On Request, Seadro, Culture, The AllXD Xenia DesignLokomotiva by Lana PuljićMammii Jewellery, Cherry Dear i Lykke.

Posjetitelji će se moći osvježiti u prekrasnom obližnjem Velvet cafeu, uz Elle koktel by Velvet koji je ekskluzivno osmišljen za ovo modno događanje, kao i kavama te slasticama s posebnim promotivnim cijenama i dodatnim popustom od 10% za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

“Mastercard već treću godinu za redom podržava ELLE Boutique, jedinstveno shopping događanje koje okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte glavnog grada. Ove godine od posebne je važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, proizvođače, trgovce i poduzetnike. Koristeći beskontaktno plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ne samo da podržavamo rad malih domaćih tvrtki već potrošačima osiguravamo brz, jednostavan i siguran način plaćanja,“  istaknula je Gea Kariž iz Mastercarda.

Službeno vozilo eventa je Citroën SUV C5 AIRCROSS koji će biti izložen u sklopu događaja, a krase ga energičan dizajn,intuitivna tehnologija te maksimalna udobnost i modularnost.

Na događanju će biti prilike probati novi okus Somersbya, najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj – lubenicu!
Lubenica je okus koji možda najbolje predstavlja ljeto – slatki okus bezbrižnosti, tople, duge dane, sunce, more, gušte.. Nova Somersby Lubenica je intenzivan voćni cider s prirodnom aromom lubenice i notama jabuke. Somersby Lubenica je ljeto – kad god – čak i u tmurne dane. Somersby tako osjećaj plaže donosi i na najmanji balkon, sobu ili dvorište. U svijetu koje je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas. Zato je Somersby jednostavno optimističan, koliko god svijet nekad nije takav.

Napominjemo kako će se na događanju poštivati sve sigurnosne mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite.