Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Odrastao sam bez oca, pa sam se uvijek plašio da neću znati biti dobar tata!'

Rob Kenney postao je super tata svojoj djeci, a odnedavno i influencer koji mladima putem svojeg YouTube kanala dijeli ohrabrujuće riječi i savjete koji bi i njemu tijekom odrastanja bili dobrodošli, no nije ih imao od koga čuti

 tata i sin

Roditelji Roba Kenneyja razveli su se kad je bio dijete, a njegov otac dobio je skrbništvo nad njim i njegovom braćom i sestrama. No očinstvo ga nije zanimalo, pa je u listopadu 1978., na deveti rođendan svoje kćeri, rekao svojoj djeci da ih više ne želi.

"Bilo je prilično strašno, sjećam se osjećaja nevjerice”, prisjeća se Kenney, koji je tada imao 14 godina.

Kenney i njegova braća i sestre više ili manje sami su se brinuli jedni o drugima. Tako je Kenney morao sam naučiti kako promijeniti gumu ili se prvi puta samostalno obrijati. Sad, kada je i sam tata, Kenney je odlučio otvoriti kanal na YouTubeu koji djecu podučava sličnim, životnim, lekcijama. Od pokretanja kanala prije mjesec dana, već ima preko 2 milijuna sljedbenika.

“Kad sam otvarao kanal, cilj mi je bio podijeliti s mladima ohrabrujuće riječi i pokoji savjet koji bi i meni dobro došao tijekom odrastanja”, rekao je za HuffPost.

Nakon što je njegov otac otišao, njegova mlađa sestra Angie otišla je živjeti sa sestrom Mary, koja je tada imala 27 godina. Njegova braća Don (16) i Joe (17), uselili su se u stan koji je plaćao njihov otac. Kenney, tada 14-godišnjak, otišao je živjeti sa svojim najstarijim bratom Rickom i njegovom suprugom Karen.

Kada

je Kenney i sam postao otac, znao je da će se drugačije ponašati

nego njegov otac.

"Uvijek

sam se plašio da neću znati kako biti dobar tata, jer me nitko to

nije učio”, priznao je sretan što je okupio zajednicu ljudi koji

se međusobno nadahnjuju.

'Odrastao sam bez oca, pa sam se uvijek plašio da neću znati biti dobar tata!'
Izvor: Youtube

Tekst: D. P.
Fotografija: Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije