Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belma Džomba proslavila 4. rođendan svoje male princeze

Iako je 34-godišnja Belma Džomba zbog pandemije izgubila posao, supruga bivšeg rukometaša Mirze Džombe nije klonula duhom. Dapače, čitava obitelj Džomba ispunjena je srećom i uzbuđenjem jer je njihova mezimica Ada proslavila četvrti rođendan. Proslavu u njihovom domu uz tortu i balone Belma je upotpunila i čestitkom Adi koju je objavila na Instagramu.

IZVOR: INSTAGRAM SCREENSHOT

'Naša mala slavljenica', napisala je uz slatku fotografiju Ade, čijem rođendanu se veselila i njezina osmogodišnja sestrica Una. Podsjetimo, u posljednjem razgovoru za Story Belma je opisala kako su se njezine kćeri slagale tijekom izolacije u kući.

'Jako sam zadovoljna njihovom trenutačnom interakcijom. S obzirom na to da su 24 sata zajedno, toliko su se naviknule jedna na drugu da se ne odvajaju ni kada spavaju. Una je postala prava pomagačica, a Ada je uporno kopira i pokušava napraviti sve kao ona. Naravno da nije sve idealno, postoje i manje lijepi trenuci kada se cure ne slažu, ali to doživljavamo kao sastavni dio odrastanja', rekla je. 

Izvor: Story.hr

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije