Televizijska voditeljica Marijana Batinić, koja će potkraj ljeta roditi drugu djevojčicu, bila je vrlo inspirativna povodom Majčina dana.
"Mama je tu da te utješi, da ti je oslonac, da te prva prekori, ali i pruži bezuvjetnu ljubav. Sve to je bila moja mater meni, sve ću to, nadam se, biti i ja svojoj Eni (i ovoj malenoj koja uskoro stiže). Nema do matere! Njezina kombinacija kritike i ljubavi je jedinstvena - dođeš po utjehu, ona te prvo iskritizira pa tek onda utješi, jer...odgoj prije svega! Ali uvijek znaš da će svoj život u svakom trenu pauzirati i pojuriti da te zagrli i voli, pa čak i onda kad odustaneš sam od sebe... Sretan Majčin dan svim superženama koje rade najljepši i najteži posao... I svima onima koji poštuju, cijene, vole i paze svoju mater. U jednom dokumentarcu o bliskim iskustvima sa smrću kojeg sam nedavno pogledala jedna je žena rekla da je, odlazeći s ovog svijeta, vidjela zrake majčine ljubavi koje pršte u svemir... Ima li išta uzvišenije od majčine ljubavi?", napisala je Marijana ispod fotografije s kćeri Enom na svojem Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Priznajem, nema ništa ljepše od ovakvog buđenja pa makar bilo u 6 i 30 ujutro. Sretan vam Majčin dan drage mame i pokušajte danas naći malo mira i za sebe", poručila je mamama Nevena Rendeli Vejzović.

View this post on Instagram

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Televiziska voditeljica Doris Pinčić Rogiznica Majčin dan je čestitala objavom fotografije na kojoj uživa u igri s kćeri Gitrom te uz poruku "jer ja letim kad sam kraj tebe...".

View this post on Instagram

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Glumica Petra Kurtela joj uvijek ne može cjerovati da je današnji dan i njezin dan.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Emotivna je bila i Severina, koja je objavu na Instagramu posvetila svojoj majci.

"Ovo je moja mama, 'ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam... i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: ”Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je...", napisala je Severina o svojoj majci, dodavši kako ju mama, unatoč godinama koje ima, još uvijek svaki dan zove kako bi provjerila je li jela.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina) on

"Riječi ne mogu opisati taj osjećaj, biti majka je nešto najljepše na svijetu", poručila je manekenka Anita Dujić.

View this post on Instagram

A post shared by ????? • ????? (@anita__dujic) on

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram