Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Angelina Jolie ima puno razloga za sreću u izolaciji

Slavna glumica otkrila je što je po njezinom mišljenju temelj dobrog roditeljstva, a osvrnula se i na dva ključna izazova života u karanteni

 Angelina Jolie

Glumici Angelini Jolie život u izolaciji ne pada teško. Dapače, posljednjih dana vrlo je sretna, s obzirom da se njezin mezimac, najstariji sin Maddox (18), vratio sa studija u Južnoj Koreji. U kući su se tako okupila sva djeca, što glumicu čini iznimno srtenom. Pored Maddoxa, tu su Pax (16), Zahara (15),  Shiloh (13) te blizanci Vivienne i Knox (11). U nedavnom video-intervjuu slavna je glumica, odlično raspoložena, progovorila o odnosu s djecom u karanteni, ali i o iskrenošću u njihovom odnosu, što je po njezinom mišljenju ključ uspješnog roditeljstva.

Angelina Jolie ima puno razloga za sreću u izolaciji
Izvor: Youtube

"Predivno je otkriti da djeca uopće ne žele da budete savršeni. Oni samo žele da budete iskreni i da radite najbolje što možete. U suštini, što im date više prostora da budu savršeni tamo gdje ste vi slabi, oni će postajati jači. Oni vas vole i žele pomoći. Na kraju krajeva, na taj način gradite dobar tim, u kojem rastete zajedno, a u kojem vam i vlastita djeca pomažu da naučite puno o sebi i razvijate se“, rekla je glumica.

Školovanje kod kuće, ali i porast obiteljskog nasilja, po njezinom su mišljenju najveći izazovi života u karanteni. No, kako je rekla, vjeruje u ljude, koji znaju kako pomoći upravo kad je najteže.

Tekst: D. P. (izvor Yumama)
Fotografije: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije