Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Maras Batinić: "Evo što radim kad me uhvati kriza zbog izolacije!"

Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić, majka 3-godišnje Meri i 10-godišnjeg Nike, otkrila nam je kako se zabavljaju u "karanteni" te kako izgleda dan u obitelji u kojoj oba roditelja rade od kuće

 mirna maras batinić u kućnoj izolaciji zbog koronavirusa

Većini ljudi u vrijeme pandemije koronavirusa najteže pada socijalno distanciranje; nedavno istraživanje agencije Ispos o utjecaju koronavirusa na ponašanje ljudi, pokazalo je kako je čak 88% prekinulo sva druženja. Među njima je i TV voditeljica Mirna Maras Batinić, majka 3-godišnje Meri i 10-godišnjeg Nike, koja nam je ispričala kako izgleda njezin život u kućnoj izolaciji. I Mirna i njezin suprug Željko Batinić rade od kuće, pa je time izazov veći uskladiti sve obveze.

"Moram priznati kako nam je vrlo zabavno i dinamično. S obzirom da i suprug i ja radimo od kuće, vrlo je izazovno posložiti i posao i sve kućne obveze. Meri je još mala da bi shvatila što se događa; ona je zaigrana trogodišnjakinja koja traži pažnju, pa se i suprug i ja trudimo da ju i dobije, unatoč svim obvezama u danu. Malo smo na laptopu, a onda se malo igramo s snjom. Niko je već velik dječak i razumije, pa je s njime lakše, a on ima i školske obveze, pa dan brže prođe", kaže nam Mirna Maras Batinić. Njezina 3-godišnja Meri, kaže, obožava slagati puzzle, igrati skrivača i lovice, pa su im to u danima izolacije glavne zanimacije. Ipak, priznaje iskreno ova mama, jedva čeka povratak normalnom životu.

"Najteže mi pada to što se ne možemo družiti s prijateljima i što ne idemo s djecom u park. Ali, ako je to cijena i ono što je nužno kako bi sve ovo što prije završilo, izdržat ćemo. Kad me uhvati kriza, krenem plesati po kući, a ubrzo mi se pridruže i klincim tako da se dobro zabavimo i zaboravimo na krizu", kaže Mirna koja je, kad izađe iz izolacije, prvo okupiti najdraže ljude i sve ih izgrliti i izljubiti.

"Baš mi jako nedostaju!", zaključuje ova mama.

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije