Bivša HRT-ova novinarka, majka triju djevojčica, Nevena Rendeli, živi u strogom centru grada, kojeg je njagore pogodio potres. Na svojem je Instagram profilu napisala da je dobro te da je njezina majka, bježući od potresa, ispjela ponijeti samo diplome svoje djece.

View this post on Instagram

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja također živi u centru Zagreba, otkrila je kako je njezina zgrada u dobrom stanju, da je trenutačno čitava obitelj u vrtu te slučaju preporuke seizmologa.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

"Mi smo dobro, hvala Bogu, vratili smo se nazad u stan. Pospremamo sav nered koji je nastao. Nadam se da je najgore proslo. Ima jos podrhtavanja, ali nije jako strasno. Epicentar potresa je bio relativno blizu nas. Mislila sam da ce se zgrada urušiti. Mogu reci da toliki strah, šok i paniku nisam nikad do sad osjetila. Strah za život mog djeteta, Duncanov, kao i za svoj. Inače nisam paničar i rijetko me što može izbaciti iz cipela. Ovo jest. Srećom svi smo dobro i na okupu. Duncan se jucer vratio iz Londona i sad smo svi u strogoj samoizolaciji. Pazili smo da nismo u blizini susjeda iz zgrade, pa smo se udaljili od zgrade i sjedili u autu. Uz ovaj potres, moramo misliti i na beštiju koronu. Treba razmisljati pozitivno. Sve ce ovo proći. Drž'te se ljudi", poručila je Anita Dujić.

View this post on Instagram

A post shared by ????? • ????? (@anita__dujic) on

"Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcat na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike", napisala je na svojem Instagram profulu Nives Celzijus.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Ne znam za vas, ali... Neka nam dragi Bog pomogne!", napisala je trudna pjevačica Pamela Ramljak.

View this post on Instagram

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

"Ne znam čime smo zasluzili ovoliko lošeg u samo tri mjeseca ove 2020. Ne znam kako vi, ali ja jedva čekam da ova godina završi...", rekla je Mirna Maras Batinić.

View this post on Instagram

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Iz Beograda se oglasila Severina.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina) on

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram