Nakon što je proteklog tjedna 15. rođendan proslavio Cruz Beckham, sin Davida i Victorije Beckham, na red je došao i Brooklyn, koji će uskoro napuniti 21. godinu. Prema pisanju britanskog Daily Maila, a kako prenosi Story, nogometaš i njegova supruga planiraju za slavlje svoga mezimca izdvojiti ni manje ni više, nego - 115 tisuća eura.

Slavlje bi se trebalo održati u engleskom Cotswoldu, gdje obitelj Beckham ima luksuznu vilu, a rođendanskoj zabavi pridružit će se brojne poznate osobe poput supermodela Care Delevingne, pjevača Eltona Johna i redatelja Guya Ritchieja.

Bilo kako bilo, rođendan je jedan od najuzbudljivijih dana u životu svakog mališana. Organizirani rođendani po različitim igraonicama i centrima svake godine sve su skuplji, no većina roditelja ipak se odlučuje za takav oblik proslave, jer im je kod kuće prostor ograničen, a nerijetko nedostaje i ideja. Zato vam donosimo strateški plan proslave dječjeg rođendana bez nervoze. Najbolji darovi koji djetetu možete dati su - vaše vrijeme, trud i pažnja. Kako organizirati dječji rođendan pogledajte ovdje.

Tekst: D. P.
Fotogrfaija: Profimedia