Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priče za djecu, roditelje, bake, djedove i odgojitelje

Mnogi će se roditelji tijekom svoje roditeljske karijere potužiti kako su u školi učili o stvarima koje im poslije u životu nikada nisu trebale, a primjerice, nitko ih u školi nije učio kako biti uspješan roditelj. Evo prilike da ...

Priče Jasne Sršen već ste imali prilike čitati na našem portalu, a sada su skupljene u novu zbirku "Teta, ja ću plakati" koja svakome od nas može pomoći kao inspiracija da bolje razumijemo djecu, njihov doživljaj svijeta i način kako se mi odrasli u to uklapamo.

Knjiga donosi 23 istinite priče o životu djece u vrtiću, koja može roditeljima nadoknaditi uvid u dječji život, kojega oni ne mogu vidjeti, jer su odsutni zbog posla. Oni ne sudjeluju u najaktivnijem dijelu dana dječjeg života. Nemaju spoznaju o tome što je sve prošlo kroz dječji um i dušu u većem dijelu dana. One spoznaje koje realno mogu imati nisu dovoljne, jer bi svaki roditelj uvijek htio sve znati o svom djetetu ili što je više moguće. Ova knjiga može im upotpuniti sliku o životu djece u vrtiću, jer je izrasla na stvarnim događajima i dogodovštinama iz dječjeg života. Svaka od priča rješava neki konkretni problem s kojima se roditelji i odgojitelji susreću! Ne propustite priliku da nešto naučite i unaprijedite svoj odnos s djecom!

Nakladnika: Pasanec d.o.o.

Cijena: 80 kn

Narudžbe na mejl: [email protected] ili mobitel: 095 537 3542

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije