Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radionice osnaživanja i podrške za djecu razvedenih roditelja

Hrabri telefon provodi radionice kojima se nastoji pružiti pravovremena podrška i pomoć djeci razvedenih roditelja. Radionice su namijenjene djeci u dobi od 8 do 10 godina i besplatne su.

Cilj radionica je poboljšati kvalitetu odnosa roditelj-dijete, upoznati djecu s pozitivnim načinima nošenja s neugodnim emocijama te ojačati njihove kapacitete da bolje razumiju obiteljsku situaciju kroz izražavanje vlastitih emocija, strahova, želja i potreba, a do kojih se dolazi primjenom različitih kreativnih, djeci prikladnih tehnika. Time se postiže opuštenija atmosfera i stvara prostor za samoizražavanje u kojem djeca lakše prihvaćaju činjenicu da ona nisu odgovorna za razvod roditelja, uviđaju da nisu sama te jačaju samopouzdanje.

Ciklus se sastoji od 12 susreta, a vode ga stručnjaci mentalnog zdravlja s iskustvom u radu s djecom. Radionice će se održavati jednom tjedno, ponedjeljkom od 17:40 do 18:40 sati. Mjesto održavanja je Dječja kuća Borovje, Bože i Nikole Bionde 7. Prvi susret će se održati 2. prosinca 2019., a ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta.

Za uključivanje ili dodatne informacije možete se obratiti na [email protected] ili na 01/6117 190 svakim radnim danom od 8 do 20 sati. Ako ste zainteresirani, javite se do petka, 29. studenog 2019. do 16 sati.

Tekst: Hrabri telefon

Foto: pixabay.com

Najnovije

Najpopularnije