Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maleni Archie i tata Harry na igranju u parku susreli zanimljive prijatelje

Maleni Archie je s tatom Harryjem i mamom Meghan prvi puta bio u parku i doživio zgodan susret...

 princ Harry i vjvotkinja Meghan

Beba Archie ponos je svojih roditelja, vojvotkinje Meghan i princa Harryja. Od dana njegovog rođenja 6. svibnja 2019. godine pa do danas mladi kraljevski par koristi svaki trenutak kako bi uživao u vremenu s njime. Iako im je dan ispunjen raznim obavezama i kraljevskim dužnostima, očito Archie igra najvažniju ulogu u njihovim životima. Zato je tata Harry  odlučio odvojiti vrijeme za obitelj i povesti ih u park.

Poseban susret na igralištu

Mlada obitelj se tako našla na jednom igralištu u blizini Frogmore Cottagea, novog doma princa Harryja i Meghan Markle. Kako piše "Daily Express", Harry je uz sve svoje obveze odvojio vrijeme kako bi proveo normalan obiteljski dan na igralištu sa suprugom Meghan i djetetom. Malo ljuljanja, kopanja u pijesku, možda čak i spuštanje toboganom – tako je otprilike  izgledao taj posjet parku. "Archie se fantastično provodio. Puzao je okolo", rekao je izvor za magazin.

 princ Harry i vjvotkinja Meghan

Ovo otkriće obradovalo je princa Harryja

No igrajući se u parku Archie i Harry doživjeli su zgodan susret. Naime, nisu bili sami na igralištu. "Bilo je još nekoliko očeva s djecom", otkrio je izvor. A među njima i dvije bebe s crvenom kosom - baš kao i princ Harry i njegov sin Archie! Harry je navodno bio vrlo razdragan kad ih je ugledao i rekao je: "Crvenokosi se drže zajedno!".

Da se Archie voli igrati s drugom djecom, otkrila je nedavno i njegova mama Meghan na dodjeli nagrada "WellChild". Njezin sin "baš to voli", rekla je. I to nas ne iznenađuje jer maleni Archie je vjerojatno naslijedio veselu narav i društvenost svojih slavnih roditelja.

Tekst: I.Š.

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije