Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu 'Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?'

I ove je godine Sajam vjenčanja udružio snage s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar te je odlučio nagraditi buduće mladence. Ivana je posebno za ovo događanje osmislila zanimljiv kviz 'Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?' na kojem će oni najuspješniji parovi osvojiti vrijedne nagrade. Kviz je na rasporedu u subotu, 23. studenoga, u 15.45 sati, u dvorani Marino Cvetković, kada će vas u cijelu priču uvesti samo autorica Ivana Grabar i voditelj Neno Pavinčić.

Osim što ćete se dobro zabaviti, imat ćete priliku doznati koliko se dobro poznajete odgovarajući na simpatična pitanja koje ćete ispunjavati putem upitnika. Atmosferu će dodatno zagrijati i bogati fond nagrada za koje će se natjecatelji boriti, a oni najuspješniji imat će priliku osvojiti:

1. Najam vjenčane haljine, Vesna Sposa

2. Poklon bon u vrijednosti 1000 kuna, Möbel Land u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš zajednički dom - od namještaja, tepiha, rasvjete, zavjesa, pa sve do kuhinjskog pribora

3. Vjenčani make-up Beauty studio by Iva Berišić i vjenčana frizura Studio Divus VS

Watters, Bridal Fall 2019, NYC, October 2018, Image: 397074536, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView

Svakako vrijedi doći na Sajam vjenčanja u Opatiju i boriti se za ove atraktivne nagrade, kojima ćemo nagraditi tri najuspješnija para, a sve ostale natjecatelje darivat ćemo utješnim nagradama. Autorica dvije knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, mnogima poznata i kao Pink Pen, (ili kako je mediji od milja nazivaju Hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije), u svojim tekstovima, na predavanjima i u vlastitoj radijskoj emisiji iskreno, duhovito, pozitivno i motivirajuće otvara i progovara o brojnim temama.

Spisateljica Ivana Grabar

Ivana Grabar je samosvjesna, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreće. Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne i tabuizirane, piše u prvom licu jednine. Ivana je kolumnistica, vlasnica portala www.pinkpen.com.hr autorica dvije knjige, urednica i voditeljica radijske emisije “Pink parlaonica”, kao i predavanja i radionica pod istim nazivom. Ivanine obje knjige kao i brojni istupi temelje se na životnom iskustvu. U suradnji sa Sajmom vjenčanja autorica Ivana Grabar osmislila je simpatičan i jedinstven kviz za parove / buduće mladence koji se temelji na priči / ulomku „Da li je on onaj pravi?“ iz Ivanine prve knjige „Pink Pen“.

Kviz je do sada održan dva puta u Opatiji i dva puta u Areni Zagreb na Sajmu vjenčanja, a u organizaciji i pod pokroviteljstvom organizatora. Simpatičan i zabavan kviz postao je programskim dijelom sajma te se i ove godine ponovno održava na Sajmu vjenčanja u Opatiji.

Više o autorici: http://pinkpen.com.hr/ivana-grabar/

Program događanja:

Subota 23. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

13.30 Plesna radionica plesne škole Dansel by Elio Bašan

15.45 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?

by Ivana Grabar, Pink Pen

17.30 Gala modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 24. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

15.30 Cvjetna radionica

16.30 Make-up & hair radionica Beauty studio by Iva Berišić & Studio Divus VS

17.00 Modna revija

19.00 Zatvaranje sajma

Tekst i foto: press, Profimedia, Vanja Vrkljan

Najnovije

Najpopularnije