U trećoj epizodi Supertalenta briljirala je mlada Omišanka Gabriela Braičić koja je s lakoćom otpjevala izuzetno zahtjevnu pjesmu "I am changing" i uistinu nikoga nije ostavila ravnodušnim. Mnogi će se naježiti već pri prvim taktovima pjesme jer njezin glas kao da ne pripada tako mladoj djevojci, već pravoj iskusnoj divi.

Na društvenim mrežama mogli su se pronaći i ovakvi komentari: "Curo draga, složi jedan dobar gospel/R'n'B program i ja ti dolazim na koncert", "Mala, svaka ti čast, kapa do poda", "Prekarizmatična, pretalentirana, ona je posebna", "Napokon, neka je netko pokazao kako se pjeva", "Jel ja sanjam, ovo je bio savršen glas", "Wow, reinkarnacija vokala Whitney Houston"...

Maja Šuput i Martina Tomčić nisu mogle sakriti ganuće i divljenje snagom i kontrolom glasa i za njih ona "nije s ovog planeta". Bit će pravi gušt pratiti razvoj ove nove zvijezde u usponu. Iako već godinama pjeva i povremeno nastupa, ovo je njezin prvi ozbiljnije shvaćen nastup, a na Youtubeu je u nekoliko dana nastup pregledan gotovo pola milijuna puta. A potpunim pravom zaslužila je "zlatni gumb"

Tekst: I.T.

Foto i video:youtube