Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Josipa Pavičić Berardini: Voljeti sebe u dobru i zlu

Poznata autorica, poduzetnica i nekadašnja televizijska voditeljica gostovat će u Makronovi u srijedu 25. 9. u 19 sati te pričati o zdravlju, opraštanju i ljubavi.

Život nas uvijek voli, kažu mnogi duhovni učitelji, ali kako voljeti život i onda kada krene krivo, posebice kada se suočimo sa zastrašujućom dijagnozom ili nekom drugom krizom?

Ovu je dvojbu iskusila spisateljica Josipa Pavičić Berardini, koja je svoje iskustvo teške bolesti prenijela u svoje knjige Šest milimetara i Promatrači u zrcalu. S njom ćemo razgovarati o ženskom zdravlju, raku dojke i knjizi Dojke: priručnik za vlasnice dr. Kristi Funk. Bit će riječi o ljutnji i razočaranju, o tome što joj je pomoglo da bol i strah pretvori u pobjedu i zašto opraštanje i ljubav prema sebi smatra najvažnijima za iscjeljenje.

"Počni zahvaljivati na svemu. Neka nam svaki trenutak bude potpun. Živimo ga kao da naredni neće ni doći jer ćemo ga tek tako proživjeti u potpunosti. Znamo da možemo umrijeti u svakom trenutku i možda nam je baš taj posljednji. Problem je umrijeti prije smrti, živjeti mrtav život. A mrtvi smo dok god smo kruti, ukočeni, zatvoreni i nezahvalni." Josipa Pavičić Berardini, Promatrači u zrcalu

Ne libeći se govoriti o važnim temama koje često nose i bolna i neugodna životna iskustva, Josipa je izvrsna sugovornica koja pruža nadahnuće i znanja. U svom prepoznatljivom poticajnom i toplom tonu pomaže svojim brojnim klijentima i čitateljima koji su se susreli s vlastitim osobnim izazovima.

Ulaznice po cijeni od 20 kn možete kupiti u knjižari Planetopija ili prije predavanja u Makronovi (Ilica 11, Zagreb).

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije