Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanna: Kralj lavova nezamjenjiv je u odgoju djece!

Igrana verzija Kralja lavova počinje se prikazivati 18. srpnja u kinima, a Vanna je otpjevala hrvatsku verziju pjesme Circle of Life

Nakon punih 25 godina, na kino platna vraća se najpoznatiji lav uz kojeg su odrastale generacije diljem svijeta; iščekivana igrana adaptacija Disneyevog KRALJA LAVOVA u kina stiže 18. srpnja, a ulaznice su u pretprodaji u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Ovog srpnja se tako otvara prilika za povratak u Ponosnu zemlju u afričkoj savani, gdje

publiku u live-action adaptaciji čeka Simba, budući kralj lavova.

Igrani film Kralj lavova u domaća kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji; režiju

originalne verzije potpisuje američki glumac i redatelj Jon Favreau, a domaću Lea Anastazija

Fleger.

Dok u originalnoj verziji nastupaju Donald Glover, Beyoncé Knowles-Carter, James

Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, u domaćoj su čuvenim likovima glasove posudili: Adrian Pezdirc, Mateja Majerle, Milan Pleština, Frano Mašković, Marko Makovičić, Anja Šovagović Despot, a glavne pjevačke uloge pripale su Vanni i Dini Jelusiću.

Igrana verzija Kralja lavova uključuje sve pjesme iz izvornog filma, a Vanna je otpjevala

hrvatsku verziju pjesme Circle of Life, Život teče u krug.

Mi smo tu u funkciji da na hrvatskom otpjevamo pjesme koje znamo već 25 godina. Prijevodje izvrstan i jako pjevan, potpuno je u duhu priče o malom Simbi, bilo mi je super to odraditi.Pjesma je jako nisko intonirana za ženskog izvođača, ja inače pjevam visoke tonove, zato jeovo možda neka moja strana koju možda svi neće odmah prepoznati, kaže Vanna o

sudjelovanju u sinkronizaciji Kralja lavova.

  Pouka ovog crtića koji svakako spada među najuspješnije Disneyeve crtiće svih vremenaspecifična je jer se plasira kroz svijet životinja, što je klincima, ali i odraslima jakointeresantno. Tu se vraćamo na hamletovsku teoriju, na dvoumljenje mladih osoba – dapreuzmu odgovornost ili ne. Poanta priče je da treba prihvatiti i ono što je teško ako ti jetamo mjesto i ako nema tko drugi umjesto tebe. Djeca to nauče i instinktivno prihvate krozsvijet životinja, kroz tu sjajnu animaciju i niz nevjerojatno simpatičnih likova. Tako da je Kralj lavova nezamjenjiv crtić u odgoju djece, zaključuje Vanna.
Vanna: Kralj lavova nezamjenjiv je u odgoju djece!
Izvor: Youtube

Trailer: youtube

Foto: press

Najnovije

Najpopularnije