Zašto volimo slatki okus, zašto izbjegavati šećer, koji su zaslađivači zdraviji odabir, kako ih koristiti u receptima poput raskošnih torti, prhkih pita, bogatih dizanih tijesta – odgovore na ta i vaša ostala pitanja s nama će podijeliti majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica te autorica kuharice Slatki vegan. Dođite na predavanje Dunje Gulinu srijedu 22. 5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.
Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja svih kuharica Dunje Gulin u izdanju Planetopije.
Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Osim kuharica Doručak,Vege-burgeri
Tekst i foto: press
3 pravila odgoja Jordana Petersona: "Vodite računa što radite, a ne što pričate"
6 ključnih pravila danskog odgoja: Nema ultimatuma, djeca se igraju sama, a ovo ih uče od prvog dana
Nakon smrti djeteta od posljedica 'obične gripe' infektologinja iz Zarazne upozorava: Necijepljenje nije opcija
Ako ne volite matematiku ili se mučite s brojevima, ovako će to utjecati na vašu djecu
Tko je djevojčica koja je pjevala na inauguraciji? Pozvao ju je predsjednik Milanović