Zašto volimo slatki okus, zašto izbjegavati šećer, koji su zaslađivači zdraviji odabir, kako ih koristiti u receptima poput raskošnih torti, prhkih pita, bogatih dizanih tijesta – odgovore na ta i vaša ostala pitanja s nama će podijeliti majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica te autorica kuharice Slatki vegan. Dođite na predavanje Dunje Gulinu srijedu 22. 5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.

Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja svih kuharica Dunje Gulin u izdanju Planetopije.

Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Osim kuharica Doručak,Vege-burgeri i Slatki vegan u izdanju Planetopije, autorica je nekoliko kuharica na engleskom jeziku. Pokretačica je projekta "Rentaj Chefa" i voditeljica je radionica kuhanja i autorica on-line detoks škole kuhanja.

slatko-bez-griznje-savjesti-s-dunjom-gulin

Tekst i foto: press