Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Školarci pokazali zavidno znanje o sigurnosti u prometu na natjecanju školskih prometnih jedinica

Prva znanja o sigurnosti u prometu, ali i o sigurnom bicikliranju pokazalo je preko 25 škola odnosno školskih prometnih jedinica.

Preko  450 djece je na 23. Natjecanju školskih prometnih jedinica grada Zagreba i Zagrebačke županije pokazalo visoku svijest o važnosti sigurnog prometovanja.

Tom prilikom mladim ambasadorima prometne kulture obratila se i zamjenica gradonačelnika grada Zagreba gđa. Jelena Pavičić Vukičević, koja je otvorila ovo natjecanje.

„Danas nije važno tko će pobijediti, važno je da prometnu kulturu i ideju sigurnosti u prometu promičete i nadalje“, dodala je Vukičević  te se posebno zahvalila Policijskoj upravi zagrebačkoj i HAK-u što svih ovih godina zajedno s Gradom u osnovnim školama podižu razinu svijesti o važnosti sigurnog prometovanja.

Marija Luković, ravnateljica OŠ Gustava Krkleca, Travno; Boris Orlović, MUP,Ravnateljstvo policije, Služba za sigurnost cestovnog prometa,Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba

OŠ Gustava Krkleca II. prikupila je na ovom natjecanju najviše bodova te se tako plasirala na prvo mjesto , dok je OŠ Dragutina Domjanića zauzela drugo, a OŠ Ljubo Babić I. treće mjesto.

Čestitamo svima natjecateljima!

zagreb 03.05.2019 osnovna skola gustava krkleca, zbicanj, bicikli, orangeride, natjecanje, otvorenje, skola, filip hofer

Tekst i foto: press, Filip Hofer

Najnovije

Najpopularnije