Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvedba Snježne kraljice u Trešnji neće vas ostaviti ravnodušnima

Ovoga vikenda u kazalištu Trešnja možda zaleprša i koja pahulja snijega. Na rasporedu je moderna adaptacija svjetski poznate bajke, Snježna kraljica. Mi smo je već pogledali i oduševili se scenografijom, izvedbom, efektima... ma ...

Maštovitu i vizualno privlačnu predstavu Snježna kraljica, prema istoimenoj bajci Hansa Christiana Andersena, režirao je jedan od naplodnijih mladih redatelja u Hrvatskoj, Paolo Tišljarić.

U modernoj adaptaciji ove bajke, Tišljarić se posvetio i najsitnijim detaljima: multimedijalnim rješenjima, svjetlosnim elementima, scenskom pokretu, dok je ugledna dramska spisateljica, Lada Kaštelan, maštovito dramatizirala priču koja istovremeno prati mlade i odrasle Gerdu i Kaya.

Predstava okuplja gotovo cijeli Trešnjin glumački ansambl, a u naslovnoj ulozi nastupa glumica Senka Bulić. Hoće li ovoga vikenda pasti snijeg u Trešnji, provjerite 27. i 28. listopada, te zakoračite u svijet čarolije i mašte.

Predstava je namijenjena starijima od sedam godina, tako da će i odrasli uživati u ovom klasiku ispričanom na vrlo upečatljiv način!

Više o predstavi saznajte putem poveznice.

Izvedba Snježne kraljice u Trešnji neće vas ostaviti ravnodušnima
Izvor: Youtube

Tekst: press

Foto: Damil Kalogjera

Najnovije

Najpopularnije