Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis i društvo iz svemira, animirana obiteljska avantura

Ovaj animirani obiteljski crtić možete pogledati ovog ljeta u našim kinima, a želite li malo i uštedjeti, rezervirajte ili kupite ulaznice za 14. 8. kad je u Cinestaru svaka ulaznica samo 10 kuna!

Luis je jedanaestogodišnji dječak, poprilično usamljen u svojoj svakodnevici. Jednog dana na njegovu se kuću iznenada sruši NLO i on sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična izvanzemaljca.

Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na Zemlju, a oni u znak zahvalnosti Luisu nude pomoć oko onoga što njega muči. Predlažu mu da ga spase od odlaska u internat i on takvu ponudu ne može odbiti. Kad se bublasti mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna avantura…

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Trajanje: 85 min

Vrsta humora: pomalo vulgaran i vuče na "toaletni humor", npr. umjesto ufolog, tatu od glavnom lika nazivaju "urolog", prisutno je i vrijeđanje likova raznim imenima. Izvanzemaljci su zabavni i stalno zbijaju neke šale...

Nasilje: prisutno u obliku udaranja, progonjenja automobilom..

Edukacija i pozitivne poruke: nema ih puno, ali prisutan je problem odrastanja u neobičnim okolnostima života u kojem Luis živi sam s ocem opsjednutim izvanzemaljcima, a u školi je žrtva bullyinga. Luis se polako uči zauzimati za sebe i prihvatiti očevu posebnost u odnosu na ostale očeve.

Uzrast: 7+

Ocjena: 3/5

Tekst: I.T.

Izvor: www.commonsensemedia.org

Foto: Blitz cinestar

Najnovije

Najpopularnije