Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Male Krijesnice na svjetskim igrama u Moskvi

Od 3. 8. do 7. 8. 2018. godine u Moskvi se održavaju Svjetske igre „Djeca pobjednici“ – mala olimpijada za djecu liječenu od malignih bolesti iz cijelog svijeta.

Već desetu godinu Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima sudjeluje na Svjetskim igrama s reprezentacijom koju ove godine čini 8 djece i njihova 3 voditelja. Naš odlazak omogućili su građani i tvrtke svojim donacijama, Ministarstvo zdravstva i Hrvatska Lutrija d.o.o.!

Ruska organizacija Gift of life tradicionalno organizira igre s ciljem stvaranja jednakosti između djece, poticanja natjecateljskog duha i vraćanja osmjeha na lica djece. Na Svjetskim igrama „Djeca pobjednici“ djeca iz 15 zemalja će se natjecati u nekoliko disciplina (trčanje, mali nogomet, stolni tenis, streljaštvo, plivanje i šah).

Naše hrabrice: Nina, Iris, Ema, Petra, Magdalena, Paško, Toni i Sebastian ove godine brane boje  Hrvatske. Želimo im puno sreće i uspomena koje će pamtiti!

Svake godine naši mali reprezentativci osvoje odlična mjesta i medalje, a njihove uspjehe i sada s nestrpljenjem očekujemo. Dočekajmo ih zajedno na zagrebačkom aerodromu dana 7. kolovoza 2018. u 13 h.

Pridružite se Krijesnici te dočekajte i podržite naše male reprezentativce!

Male Krijesnice na svjetskim igrama u Moskvi
Izvor: Youtube

Tekst i foto: Udruga Krijesnice

Najnovije

Najpopularnije