Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaigrajte s djecom društvenu igru Zmaj Anđelko i dugački rep

Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika. Velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uredaja. Uz to uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, ...

Pozivamo vas da isprobate igranje društvne igre Zmaj Anđelko i dugački rep kako bismo doznali - igraju li bolje djeca ili odrasli? Igra je stolna (board game) za 2-4 igrača i namijenjena je uzrastu 4+. Cilj igre jest što prije svoje figurice dovesti na rođendan zmaja Marka. Inspirirana je istoimenom slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama istoimene slikovnice, kako bi istovremeno činio zadovoljstvo igračima i promatračima. Da igra ne bi bila suhoparna, pobrinuo se autor igre Goran Čučković osmislivši posebna polja i pravila za igru.

“Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom” , govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci koji za cilj ima osmišljavanje i distribuciju slikovnica i društvenih igara za djecu u bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

Više o cijelom humanitarnom projektu čitajte na zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije