Majčinstvo joj zaista dobro stoji, moramo priznati. Jer Kate kao rijetko koja majka samo par sati nakon porođaja bez trunke umora ili bilo kakvog znaka da su iza nje porođajne muke s ogromnim blaženim smiješkom izlazi iz rodilišta i odlazi kući sa svojom novom prinovom. Jednako ozareno pokazala se novinarima i nakon rođenja princa Georgea te princeze Charlotte što samo daje naslutiti da je i ovaj porođaj prošao relativno lako.

Kratko prije samog pojavljivanja pred javnosti, princ William je izašao iz rodilišta te se ubrzo vratio s malenim Georgeom i Charlotte koji su uzbuđeni ušli u rodilište upoznati svog malenog brata. Nakon kraćeg druženja s malim princom, brat i sestra vraćeni su kući u Kensingtonsku palaču.

Britanski mediji nagađaju kako će se ime novog princa doznati u roku od dva do tri dana, jer Kate i William nemaju običaj javnost dugo držati u neizvjesnosti. S obzirom na to da je jučer, 23. travnja, bio blagdan Sv. Georgea, mnogi se nadaju kako će nova beba nositi baš to ime, ali budući da to ime već nosi prvi sin Kate i Williama, šanse za ime George su male. Britanci na kladionicama najviše odabiru ime Arthur. Jesu li u pravu, vidjet ćemo uskoro.

nakon-kratkog-upoznavanja-kraljevska-obitelj-napustila-je-rodiliste
Catherine Duchess of Cambridge and Prince William leaving hospital with their newborn baby boy Catherine Duchess of Cambridge gives birth to her third child, Lindo Wing, St Mary's Hospital, London, UK - 23 Apr 2018, Image: 369446109, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Tekst: I.Š.

Foto: Profimedia