Vojvodkinja Kate Middleton na svijet je donijela treću kraljevsku bebu, sina teškog 3.800  grama, potvrđeno je iz Kensingtonske palače. Trudove je dobila oko osam sati i 20 minuta kada je i krenula put bolnice, a  Kensingtonska palača to je odmah i objavila. S Kate je u rodilištu cijelo vrijeme bio i suprug, princ William.

Kraljevska obitelj, ali i milijuni fanova diljem svijeta slave ovaj uistinu lijep i sretan događaj. Euforija oko porođaja nije bila ništa manja od one 2013. godine kada je na svijet stigao mali princ George, a nakon njega, dvije godine kasnije 2015.  godine, Kate i William dobili su i malu princezu Charlotte.

Kate je treću bebu donijela na svijet u istoj bolnici u kojoj su rođeni George i Charlotte, St. Mary, u privatnom dijelu Lindo. Ovaj put o njoj je brinuo tim od 20 liječnika i medicinskih djelatnika koji je pazio da sve prođe u najboljem redu. Čim je u javnost stigla vijest kako je Kate krenula u rodilište, ispred bolnice okupilo se mnoštvo fanova koji su s nestrpljenjem čekali sretnu vijest.

Izvor: Story.hr

Foto: Profimedia