Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istraživanje za roditelje o postizanju ravnoteže između posla i obitelji

Ispunite anketu i pomozite udruzi roditelja Korak po korak u nastojanju da osmisle projekte za bolje raspoređivanje vremena između posla i privatnog života

Udruga roditelja "Korak po korak" provodi Istraživanje za roditelje o postizanju ravnoteže između posla i obitelji s partnerom, Klubom trudnica i roditelja Split. Istraživanje se provodi u sklopu projekta BRZO (Bolja ravnoteža za zaposlene obitelji) #Posao&Obitelj, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Link na anketu

Za ispunjavanje ankete roditeljima je potrebno odvojiti najviše 10 minuta, a sudjelovanje je u potpunosti anonimno i ovim putem pozivamo sve roditelje, bez obzira na trenutni radni status da se uključe u projekt, ispune anketu i doprinesu stvaranju boljih uvjeta za obiteljski i poslovni život u Hrvatskoj. Anketa se može ispuniti do 20. travnja 2018. godine.

Jesu li poslovni uspjeh i zadovoljstvo obiteljskim životom spojivi?

Ovim istraživanjem cilj je preispitati mišljenja, iskustva i stavove roditelja o mogućnostima i potrebama u Hrvatskoj za postizanje ravnoteže između posla i obitelji. Što ravnoteža za zaposlene obitelji znači i koliko radni uvjeti u Hrvatskoj omogućuju kvalitetan obiteljski život, a da se pritom ne isključuje poslovni uspjeh. Pomoću rezultata ove ankete kreirat će se poruke te osmisliti kampanja kako bi informirali sve roditelje, građane, poslodavce i vlast o potrebama zaposlenih obitelji te važnosti ravnoteže za demografsku politiku, pozitivno roditeljstvo i zdravo odrastanje svakog djeteta. Roditelji i poslodavci susreću se s brojnim izazovima, a ovim putem želja udruge je potaknuti društvo na aktivne promjene i podršku zaposlenim roditeljima.

Tekst: Udruga Korak po korak

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije