Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Društvena igra Zmaj Anđelko i dugački rep traži put do malih pacijenata

Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika. Velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uredaja. Uz to uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, ...

Zmaj Anđelko ponovo leti!

Pod ovim sloganom kreativni tim ZAPD s ponosom predstavlja novi izum za razveseljavanje djece - društvenu igru Zmaj Anđelko i dugački rep. Igra je stolna (board game) za 2-4 igrača i namijenjena je za uzrast 4+, cilj igre je što prije svoje figurice dovesti na rođendan zmaja Marka. Osmišljena je i crpi inspiraciju iz slikovnice Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016. Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama istoimene slikovnice, kako bi istovremeno činio zadovoljstvo igračima i promatračima.

Da igra ne bi bila suhoparna, pobrinuo se autor igre Goran Čučković osmislivši posebna polja i pravila za igru.

“Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom”, govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci koji za cilj ima osmišljavanje i distribuciju slikovnica i društvenih igara za djecu u bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske. Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u prikupljanje sredstva za distribuciju i dostavu igre. Bilo bi lijepo da prve pošiljke stignu do djece u vremenu oko i za vrijeme Uskrsa.

Upozorenje! Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika. Velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uredaja. Uz to uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja.:-)

Cilj projekta je stvarati i darivati slikovnice i društvenu igru za djecu pacijente u bolnicama diljem RH.

DONACIJE I SPONZORSTVA:

Ž[email protected]: HR36 2340 0093 1031 3560 2

Uključiti se u ovu dobru priču možete putem direktnog kontakta, putem društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na žiro-račun projekta. Više na zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

Tekst i foto: Zmaj Anđelko pomaže djeci

Najnovije

Najpopularnije