Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totalno zabavna priča o Crvenkapici

Za predstavu Crvenkapica u kazalištu Trešnja zaista možemo potvrditi da je sjajna i da je uistinu za uzrast 4 plus te da će se djeci svidjeti. Darujemo vam dvije ulaznice!

Svima poznata priča o Crvenkapici, proizašla iz radionice Grimmovih bajki, ovog vikenda može se pogledati u kazalištu Trešnja. Obogaćena mnoštvom detalja i iznenađenja, predstava pokazuje pozadinu priče te oživljava sve njene likove.

Možda vas iznenadi koliko je Trešnjina Crvenkapica pričljiva djevojčica ili moderna baka koja vrti hula hoop. Predstava obiluje šarenim kostimima, transformacijama prostora i veselim pjesmama, a režirala ju je Ivana Čoh Šverko.

Kako je Crvenkapica postala Crvenkapica, kako je proslavila rođendan, koga je to, osim Vuka, srela dok je šetala šumom… odgovore potražite u kazalištu Trešnja u subotu, 17. ožujka u 17 sati ili u nedjelju, 18. ožujka u 11 sati. Predstava je za uzrast 4+ godine.

Više informacija o predstavi na: http://bit.ly/2DxIQGR.

Za predstavu koja je u subotu 17. ožujka u 17 sati darujemo dvije ulaznice najbržoj čitateljici ili čitatelju koji se prijave na naš mejl [email protected] s naznakom "Crvenkapica" i svojim podacima. Dobitniku mejlom javljamo ako je osvojio ulaznice. Sretno!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije