Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trešnja vam otkriva kazališne iluzije

Čarolija, dobre vile, skrivene prostorije i kazališna iluzija čekaju vas ovog vikenda u kazalištu Trešnja.

U subotu 3. ožujka 2018. u 17 sati na rasporedu u Trešnji je poznata bajka Pepeljuga, prema verziji pisca Charlesa Perraulta, u režiji Jakova Sedlara. Predstava donosi sasvim novi vizualni doživljaj, ali i sve ono što djeca očekuju od ovog klasika. Namijenjena je svima starijima od 5 godina.

Jedinstveni program U kazalištu o kazalištu, inače namijenjen učenicima osnovnih škola, ove nedjelje bit će dostupan svima zainteresiranima koji žele upoznati kazalište. Tijekom obilaska Trešnje posjetitelji će na zanimljivi način upoznati dijelove kazališta koji inače nisu dostupni javnosti, proces stvaranja kazališnih predstava, moći će osjetiti čari i napore glumačkog poziva, naučiti više o kazališnoj umjetnosti, te upoznati tehničku opremu uz koju se stvara kazališna iluzija. Namijenjen je posjetiteljima starijima od 9 godina.

Pepeljuga igra u subotu, 3. ožujka u 17 sati, a program U kazalištu o kazalištu je na rasporedu u nedjelju, 4. ožujka u 11 sati. Ulaznica za predstavu je 40,00 kuna, a za program je 30,00 kuna.

Dijelimo po dvije ulaznice za Pepeljugu i dvije za program U kazalištu o kazalištu. Prve prijave osvajaju ulaznice, sutra se javljamo dobitnicima mejlom! U naziv mejla napišite ili Pepeljuga ili U kazalištu o kazalištu (ovisno što vas zanima) i svoje podatke obavezno.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije