Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajke naopačke: mora li negativac zauvijek ostati negativac?

U radu s djecom ponekad se dogodi da svima mašta uzme maha pa se priče preokrenu naopačke, dobiju drukčije završetke ili se u njih ušulja neki sasvim neočekivani lik. Mora li negativac zauvijek ostati negativac ili se stvari katkad ...

U sklopu programa Tjedan psihologije Centar „Pričaj mi“ uključio se u događaj pripremom predstave i radionice za djecu predškolske i rane školske dobi – između 4 i 8 godina – pod nazivom „Bajke naopačke: Tko je dobar, a tko ne, Crvenkapice?“.

„U ovoj besplatnoj radionici želimo zajedno s djecom razvijati kreativnost i otvarati nove perspektive kroz drukčije dovršavanje priča, smišljanje neočekivanih završetaka, kreativno sagledavanje situacije, a sve to uz puno ljubavi prema pričama, bajkama i slikovnicama“, kazala je predsjednica Centra Pričaj mi Katarina Lončarić.

Roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail [email protected] za sudjelovanje na radionici u srijedu, 21. veljače u 18.30 sati u Jagićevoj 11 koja će otkriti mora li negativac uvijek ostati negativac ili su stvari ponekad malo drukčije.

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije