U svojoj seriji fotografija "Best Case Scenario," američka lifestyle fotografkinja Danielle Guenther htjela je dočarati kaos i ljepotu svakodnevnih trenutaka roditeljstva,- od  pokušaja dojenja novorođenčeta pa do izlaska na večeru s djecom koja naprave nered u restoranu.

ne-tako-glamurozna-strana-trudnoce

U svojoj novoj seriji "What the BUMP!?," Guenther se fokusirala na trudničke fotografije i vraća se unatrag kako bi pokazala što se događa kada su žene u procesu uključivanja bebe u svoje ionako već kaotične živote.

ne-tako-glamurozna-strana-trudnoce

„Mi smo stvarno superherjunakinje koje nose i čuvaju bebu devet mjeseci“, kaže Guenther. „Mislila sam da bi bilo zabavno „uhvatiti“ te situacije stvarne borbe. Mi žene često imamo osmjehe n alicu i kažemo da trudnoća protječe odlično, a kad dođemo kući potpuno smo iscrpljene. Posebno ako još, pored trudnoće, trebamo i brinuti o djeci.

ne-tako-glamurozna-strana-trudnoce

Često ljudi ne žele razgovarati o tome kako sve to može biti teško i kaotično, ali istovremeno svaki trenutak je savršen. Postoji ta divna i luda strana roditeljstva i tu je kombinaciju zgodno uhvatiti fotografijom.

ne-tako-glamurozna-strana-trudnoce

Izvor: www.today.com

Foto: www.today.com , Profimedia