Iako se u trudnoći zbog brojnih promjena s kojima se suočavate ne osjećate uvijek najbolje, to ne mijenja činjenicu da ipak i dalje želite izgledati najbolje. I za to ne trebate trošiti puno novaca, dovoljno je uložiti u ovih nekoliko ključnih komada koje možete nositi gotovo svih devet mjeseci.

1. HALJINA
Tijekom toplijih mjeseci koji su pred nama nije tako lako pronaći odjeću koja vam savršeno pristaje, a istovremeno je i udobna i prozračna. Haljine su idealan izbor, jer ne morate puno vremena trošiti na kombiniranje odjeće, a trudnički modeli zadovoljavaju sve vaše potrebe – u njima ćete se osjećati udobno, elegantno i lijepo.

Instagram Trudničke haljine


2. HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA
Nitko ne želi nositi trenirke svaki dan, bez obzira na to koliko udobne bile, pa je možda vrijeme da investirate u atraktivne hlače širokih nogavica koje su sada u trendu. Dovoljno su elastične da mogu poduprijeti vaš rastući trbuh tijekom trudnoće i dolaze u zabavnim uzorcima i slatkim bojama.

Instagram Hlače širokih nogavica


3. KOMBINEZON
Srećom, danas i kombinezoni za trudnice dolaze u zabavnim uzorcima i različitim materijalima te su dovoljno udobni da ih možete nositi gotovo čitavu trudnoću.

Seraphine, Instagram Trudnički kombinezoni


4. TAJICE
Tajice za trudnice jednostavno su stvorene za to da se osjećate udobnije. Sve one u sebi sadrže dodatnu potporu za trbuh koja se može toliko raširiti da vam je jedan par dovoljan za gotovo svih 9 mjeseci. Plus je to što ih možete nositi i nakon trudnoće, osobito u periodu babinja kada će vam također biti izuzetno udobne.

Seraphine Trudničke tajice

5. JEDNOSTAVNE MAJICE
Svaka žena treba jednostavnu majicu koju može brzo odjenuti i koju može kombinirati na sportski, ali i malo elegantniji look. Stoga je obična majica kratkih rukava idealan komad koji biste trebali imati u ormaru. U početku možete nositi i svoje stare majice no kako će trudnoća napredovati, morat ćete investirati u trudnički model.

293158864_336045548737041_8799717301529271608_n.jpg
Instagram 

6. RAVNE CIPELE
Iako vam u početku cipele na visoku petu neće predstavljati problem s vremenom, kako trbuh raste, primijetit ćete da vam je sve udobnije hodati u cipelama ili tenisicama ravnih đonova. I ne samo zbog ravnoteže, već i zbog drugih promjena s kojima se trudnice suočavaju - većina žena se bori s oticanjem stopala tijekom trudnoće, a nekim ženama su stopala i porasla.

Instagram, Asos Ravne cipele


7. TUNIKE
Još jedan odjevni komad koji možete kombinirati na više načina - s tajicama ili hlačama kako biste postigli nešto elegantniji izgled. Savršene su za trudnice u različitim fazama trudnoće, a s obzirom na to da su uvijek u trendu, možete ih nositi i nakon trudnoće.

Magnolia_Ecru_V3_01.jpg
Seraphine