Voditeljica HRT-ove dugovječne emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Maja Ciglenečki odbrojava do dolaska drugog sina sa suprugom Bojanom. Kako je ranije otkrila, termin je u prosincu pa ne čudi što je od nedavno na porodiljnom dopustu. Radila je do samog kraja, a sada se posvetila ipak svojim dečkima, dvogodišnjem sinu Luki i suprugu. Kako je otkrila u razgovoru za Story.hr, svi su jako uzbuđeni. Iako je termin u prosincu, ona kaže da je spremna jer je Luka stigao prije termina.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) on

Još malo i stiže bebica. Kako se osjećate?

Osjećam se spremno za dolazak našeg dečkića, čak i pomalo nestrpljivo. Radujem se što će nam ovo biti najposebniji Božić do sada!

Radili ste skoro do samog kraja. Hoće li Vam nedostajati posao?

Volim svoj posao, to što radim sastavni je dio mene i zaista me usrećuje. Međutim, usporavanje ritma i posvećivanje našoj obitelji u novom, povećanom sastavu, ono je što me ispunjava i što se ne može mjeriti ni sa čime.

Jesu li Luka i Bojan uzbuđeni?

Jesu. Puno vremena provodimo zajedno u ovom slatkom iščekivanju, vlada dobro raspoloženje uz koje i logističke pripreme za dolazak brace postaju zabavne.

Kako teku one posljednje pripreme? Je li sobica spremna?

Budući da nas od predviđenog termina poroda dijeli tek nešto više od mjesec dana, sve je više-manje spremno. Još obavimo neke sitnice, pa slijedi vrijeme za opuštanje i prikupljanje energije za razdoblje koje je pred nama.

Mnoge dame ove zadnje tjedne koriste i za pripremanje torbe za bolnicu. Jeste li jedna od njih (ako jeste, recite nam što sve morate imati u njoj) ili čekate zadnji tren?

Luka je rođen prije termina pa znamo da nije pametno čekati posljednji tren. Torba je spremna, a njezin sadržaj nije nimalo glamurozan :) Zna to svaka mama!

Brine li Vas ova neizvjesna situacija i činjenica da Bojan možda neće moći biti s Vama u trenutku rođenja sina?

Ova situacija svakako nas je stavila u poziciju da brinemo o stvarima koje smo pri dolasku Luke uzimali zdravo za gotovo. Neizvjesnost donosi i određenu dozu zabrinutosti, no imamo sreću da je s trudnoćom, bebicom i mojim zdravljem sve u najboljem redu, što nam svakako olakšava situaciju. Vjerujemo da će sve biti kako treba i da ćemo Božić dočekati svi zajedno, uz najslađe obiteljsko pojačanje.