Glumica Hilary Duff, koju javnost poznaje iz nekoliko poznatih filmova poput 'Lizzie McGuire' i 'Pepeljuga' uistinu živi svoj san. Nakon što je krajem prošle godine u strogoj tajnosti rekla sudbonosno 'da' kantautoru Matthewu Komi, pohvalila se kako se obitelj širi. Nakon osmogodišnjeg Luce kojeg je dobila u prethodnom braku s Mikeom Comriejem i dvogodišnje Banks, ovom paru stiže drugo zajedničko dijete, piše Story.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

'Rastemo! Uglavnom ja', napisala je 33-godišnja glumica uz kratak video na kojem joj suprug mazi trudnički trbuščić. Video je u kratkom roku vidjelo preko 18 tisuća ljudi pa ne čudi što su bili preplavljeni čestitkama. Uz mnoge kolege i prijatelje, javio se velik broj obožavatelja. 'Jako sam sretna zbog vas, čestitam', 'ovo su prekrasne vijesti', 'tri je magična brojka', samo su neki od komentara u moru lijepih želja.

Koliko Hilary uživa u majčinskoj ulozi, nikada nije skrivala. 'Kada postaneš roditelj, svaki je dan novi izazov. Imamo dobrih i loših dana, ali ne bih ništa mijenjala. Uživam u majčinstvu', izjavila je nedavno. Ako je suditi prema tome, cijela obitelj jedva čeka upoznati treću bebicu. 

Tekst: Story.hr
Fotografije: Instagram